SELECTIE CONSULTANTI INDIVIDUALI – Proiectul privind Invatamantul Secundar (ROSE) – Schema de Granturi pentru Universitati – Acord de grant Nr. 75/SGU/NC/I

În baza Acordului de Grant nr. 75/SGU/NC/I, încheiat cu Ministerul Educației Naționale (MEN) – Unitatea de Management al Proiectelor cu Finanțare Externă (UMPFE), Academia de Studii Economice din Bucuresti a accesat în cadrul Schemei de Granturi pentru universitati derulate în cadrul Proiectul privind Învățământul Secundar – ROSE un grant in valoare de 615,584.54 lei,  pentru implementarea subproiectului „Succes si performanta in invatamantul universitar din domeniul Marketing” .

Academia de Studii Economice din Bucuresti invită consultanți eligibili (”Consultanți”) – doctoranzi si experti din mediul de afaceri să-și exprime interesul de a participa la competiție în vederea prestării de servicii de consultanță, in cadrul subproiectului mai sus mentionat, in conditiile specificate in Invitatia de participare si Termenii de Referinta anexati.

Anexa 5.2.2_Invitatie_participare_SCI_ROSE 75

Anexa 5_Achizitie servicii de consultanta_termeni de referinta_ROSE 75