Raspuns la solicitarea de clarificari nr. 1 pentru achizitia directa de „Servicii de proiectare si intocmire documentatie in vederea obtinerii Autorizatiei de Securitate la Incendiu pentru Imobilele Cihoschi 9 (sala de sport) si Occidentului 7, Bucuresti.”

In data de 16.02.2019 a fost primita o solicitare de clarificari de la un potential operator economic interest sa participle la  achizitia directa  de „Servicii de proiectare si intocmire documentatie in vederea obtinerii Autorizatiei de Securitate la Incendiu pentru Imobilele Cihoschi 9 (sala de sport) si Occidentului 7, Bucuresti.”

Intrebare 1: In vederea obtinerii autorizatiei de securitate la incendiu, in baza, anexei nr.4 la OMAI 127/2016 va rugam sa ne comunicati in care dintre situatiile stipulate in aceasta anexa si numerotate de la 1 la 14 va aflati cu fiecare dintre aceste imobile. Aceasta informatie este extrem de importanta pentru o ofertare cat mai corecta.

Raspuns: Presupunand ca este vorba de o greseala de tehno redactare din partea operatorului economic invocand in mod eronat OMAI 127 in loc de OMAI 129, iar conform anexa 4 din OMAI 129 amele imobile se incadreaza la pozitia 1 din cele 14.

Intrebare 2: Deasemeni va rugam sa ne comunicati cand se va efectua plata contractului: la acceptarea documentatiei de catre ISU Bucuresti sau dupa obtinerea autorizatiei de securitate la incendiu.

Raspuns: Conform Legii 72/2013 plata se va realiza la acceptarea documentatiei de catre ISU si semnarea proceselor verbale de receptie, iar in cazul in care vor exista modificari ale documentatiei depuse, atunci operatorul economic va face corecturile necesare fara alte costuri suplimentare.