CLARIFICARE A AUTORITĂŢII CONTRACTANTE ACADEMIA DE STUDII ECONOMICE DIN BUCUREŞTI CU PRIVIRE LA MODUL FACIL DE ACCESARE (DESCHIDERE) A FIŞIERELOR DIN ATAŞAMENTELE INVITAŢIILOR DE PARTICIPARE LA SELECŢIILE DE OFERTE PUBLICATE ÎN DATA DE 08.07.2015 SUB NR: 3029, 3030, 3031 ŞI 3032

Adresă de clarificare Nr. ASE_SAP 3063 / 09.07.2015

Având în vedere faptul că diverşi operatori economici utilizează motoare de căutare diferite pe echipamentele de tip computer, tabletă etc. aflate în dotare, venim în întâmpinarea tuturor celor interesaţi de participarea la selecţiile de oferte sus-enunţate cu următoarele precizări:

Fişierele postate ca ataşamente, la cele 4 invitaţii de participare sus-amintite, se pot accesa cu uşurinţă dacă vor fi respectate următoarele instrucţiuni:

SET 1 INSTRUCŢIUNI:

PASUL 1: Se poziţionează cursorul (săgeata) “mouse-ului” în dreptul fişierului care se doreşte a fi accesat.

PASUL 2:  Se apasă butonul-dreapta al “mouse-ului” (click dreapta o dată).

PASUL 3: Se apasă butonul-stânga al  “mouse-ului” (click-stânga o dată) pe instrucţiunea “Open link in new tab” – pentru fişierele Word / rtf  sau pe instrucţiunea “Open link in new window” – pentru fişierele PDF.

PASUL 4:  Fişierele Word/rtf, se descarcă imediat prin apasarea butonului-stânga al  “mouse-ului” (click-stânga o dată), în timp ce, pentru fişierele PDF, deschiderea se realizează în mod automat şi este aproape instantanee, după finalizarea comenzii “Open link in new window”.

 

SET 2 INSTRUCŢIUNI:

PASUL 1: Se poziţionează cursorul (săgeata) “mouse-ului” în dreptul fişierului care se doreşte a fi accesat.

PASUL 2:  Se apasă butonul-dreapta al “mouse-ului” (click dreapta o dată).

PASUL 3: Se apasă butonul-stânga al  “mouse-ului” (click-stânga o dată) pe instrucţiunea “Save link as…”.

PASUL 4: Se accesează, pe echipament, o nouă locaţie în care se doreşte salvarea (stocarea) fişierului (Desktop, MyDocuments, memory stick etc.) şi se aplică instrucţiunea “Save”.

PASUL 5: Se descarcă fişierul în locaţia aleasă de cel interesat (Desktop, MyDocuments, pe memory stick etc.).

PASUL 6: Se apasă butonul-stânga al  “mouse-ului” (click-stânga o dată) pentru deschiderea fişierului (este aproape instantanee).

ECHIPA SERVICIULUI ACHIZIŢII PUBLICE