Cerere de oferte achiziție „KIT — vizite de lucru (mape, ghiduri ale studentului, rucsaci, baterii externe, stickuri) — (Anul II)”grant 174/SGU/NC/II – schema de granturi ROSE

Beneficiarul ACADEMIA DE STUDII ECONOMICE DIN BUCUREȘTI a primit un grant de la Ministerul Educației Naționale-Unitatea de Management al Proiectelor cu Finanțare Externă, în cadrul Schemei de Granturi pentru Universități derulate în Proiectul privind Învățământul Secundar – ROSE, şi intenţionează să utilizeze o parte din fonduri pentru achiziția bunurilor pentru care a fost emisă prezenta Invitație de Participare.

Academia de Studii Economice din Bucuresti organizeaza cererea de oferte de KIT — vizite de lucru (mape, ghiduri ale studentului, rucsaci, baterii externe, stickuri) — (Anul II)” în beneficiul subproiectului „De la abandonul universitar la performanţă în Business şi Turism (Perform-BT)” Acord de grant nr. 174/SGU/NC/II.

Operatorii economici pot transmite oferta in conditiile specificate in Invitatia de participare, conform documentelor anexate.