ANUNT : PENTRU POTENTIALI OFERTANTI LA ACHIZITIILE DIRECTE – MATERIALE SI ARTICOLE SANITARE SI MATERIALE SI ARTICOLE ELECTRICE (DIRECTIA SOCIALA SI DIRECTIA TEHNICO-ADMINISTRATIVA) / MATERIALE SI LUCRARI DE CONSTRUCTII DIRECTIA TEHNICO-ADMINISTRATIVA)

IN ATENTIA POTENTIALILOR OFERTANTI PENTRU :

 

–          Achizitia de materiale si articole electrice si materiale si articole sanitare pentru spatii de Invatamant si spatii cu destinatie Administrativa

–          Achizitia de materiale pentru lucrari de constructii, materiale – feronerie si scule si unelte pentru efectuarea de reparatii la imobile de Invatamant si imobile cu destinatie Administrativa ale A.S.E. Bucuresti

–          Achizitia de materiale si articole electrice si materiale si articole sanitare Directia Sociala

Autoritatea Contractanta prelungeste termenul de depunere a ofertelor pentru urmatoarele proceduri :

–          Achizitia de materiale si articole electrice si materiale si articole sanitare Directia Sociala – Invitatia de participare nr. 3507/13.09.2013, termenul se prelungeste pana in data de 18.09.2013 ora 13:00.

–          Achizitia de materiale si articole electrice si materiale si articole sanitare pentru spatii de Invatamant si spatii cu destinatie Administrativa – Invitatia de participare nr. 3502/13.09.2013, termenul se prelungeste pana in data de 18.09.2013 ora 13:30.

–          Achizitia de materiale pentru lucrari de constructii, materiale – feronerie si scule si unelte pentru efectuarea de reparatii la imobile de Invatamant si imobile cu destinatie Administrativa ale A.S.E. Bucuresti – Invitatia de participare nr. 3505/13.09.2013, termenul se prelungeste pana in data de 18.09.2013 ora 14:00.

 

Vă mulţumim

SERVICIUL ACHIZIŢII PUBLICE
ACADEMIA DE STUDII ECONOMICE DIN BUCUREŞTI
www.achizitiipublice.ase.ro