SELECȚIE CONSULTANȚI NDIVIDUALI – Proiectul privind Învățământul Secundar (ROSE) – Schema de Granturi pentru Universitati – Acord de grant nr. 55/SGU/NC/I

 

În baza Acordului de Grant nr. 55/SGU/NC/I, încheiat cu Ministerul Educației Naționale (MEN) – Unitatea de Management al Proiectelor cu Finanțare Externă (UMPFE), Academia de Studii Economice din Bucuresti a accesat în cadrul Schemei de Granturi pentru universitati derulate în cadrul Proiectul privind Învățământul Secundar – ROSE un grant în valoare de 679997.47 lei pentru implementarea subproiectului „Prevenirea abandonului scolar- cale de crestere a performantei sistemului educational universitar – ManPRO” .

Academia de Studii Economice din Bucuresti invită consultanți eligibili (”Consultanți”) – doctoranzi să-și exprime interesul de a participa la competiție în vederea prestării de servicii de consultanță, in cadrul proiectului mai sus mentionat, in conditiile specificate in Invitatia de participare si Termenii de Referinta anexati.

Anexa 5.2.2_Invitatie_participare_SCI_13_12_2017

Anexa 5_Achizitie servicii de consultanta_Termeni de referinta_13_12_2017