Clarificarea nr. 3 la achizitia directa de LUCRARI DE REPARATII LA ZIDARIA SI TAMPLARIA BLOCULUI ALIMENTAR AL CANTINEI MOXA.

 

In data de 24.07.2017, a fost primita solicitare de clarificari nr. 306/24.07.2017, inregistrata la ASE Bucuresti cu nr. DAP 2983/24.07.2017, de la un operator economic interesat in legatura cu achizitia directa „LUCRARI DE REPARATII LA ZIDARIA SI TAMPLARIA BLOCULUI ALIMENTAR AL CANTINEI MOXA”.

 

Intrebare : Referitor la Cap. B – Montarea placilor ceramice: Va rugam sa ne clarificati daca coeficientul de absorbtie al apei 0,5% este al placilor de gresie sau faianta? Mentionam ca acest coeficient este specific placilor de gresie.

 

Raspuns: Avand in vedere regimul industrial de utilizare al suprafetelor placate (agenti chimici de curatare, cantitati mare de apa, temperaturi ridicate, etc), atat placile ceramice, chiar montate pe verticala, cat si adezivul de montare si chitul de rosturi vor respecta intocmai caracteristicile cerute in caietul de sarcini (fiind considerate ca cerinte minimale).